Akcija!

Matt Redman – Beautiful news CD

3,90 

Šifra: 32 Kategorije: , , ,

Opis

Prodaja: VP & MP

Izid novega albuma Matta Redmana je bil prav poseben dogodek. Avtor mnogih pesmi, ki jih verniki pojemo na slavljenjih po vsem svetu, nam s ploščo »Beautiful news« ponuja novo odlično zbirko modernih slavilnih pesmi.

Kot soavtorji so se mu pridružili njegova žena Beth, s katero sta napisala tudi najbolj znano »Blessed be your name« (slov. »Posvečeno ime«), Paul Baloche, s katerim sta tokrat napisala naslovno pesem Paulovega albuma (»Greater song«) in Martin Smith, pevec skupine Delirious?, in po njuni pesmi »Take it to the streets« je bila poimenovana evropska turneja poleti 2008, ki je imela postojanko tudi v hrvaškem Zagrebu.

»Beautiful news« je poln energije, navdušenja in poslanstva, kar je nalezljivo in se je zelo hitro razširilo med ljudmi. Album je posnet večinoma v Veliki Britaniji, nekaj studijskih dni tudi v slavnem londonskem studiu Abbey Road, godala pa so posneta v Pragi. Pravijo, da z ameriško producentsko ekipo Doubledutch Mattov vokal zveni še bolje kot kadarkoli prej.

»V rokah imamo čudovito resnico, najbolj skrivnostno na celem svetu. Resnico Besede, ki je postala človek in bivala med nami. Resnico Božjega Sina, ki je postal služabnik in bi pokoren do smrti na križu. Vodil nas je iz teme in smrti v čudovito življenje. Ta lepa novica mora odmevati vsak dan v naših dušah. Mora nas pretresti do samega bistva. Moramo najti izvirne in primerne načine, da to novico podelimo z drugimi. Naše pesmi in naša življenja naj pretresejo ves svet. Ne moremo se ustaviti samo pri petju o tej krasni novici, ampak moramo postati utelešenja te lepe novice.«

Preberite tudi intervju z Mattom Redmanom ob izidu tega albuma: povezava na intervju >

Seznam pesmi:

1. Beautiful News

2. You Never Let Go

3. Shine

4. Take It To The Streets

5. Yes And Amen

6. A Greater Song

7. Blessing

8. Thank You For Healing Me

9. Fearfully And Wonderfully Made

10. All Over The World

11. When All Is Said And Done

12. If You Know You’re Loved

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Matt Redman – Beautiful news CD”
Matt Redman – Beautiful news CD
3,90