Akcija!

Nick Syrett – Solitude 1 (CD)

2,90 

Šifra: 406 Kategorije: , , ,

Opis

Prodaja: VP & MP

Prvi CD iz popularne instrumentalne serije “Solitude”. Na njej so čudovite umirjene pesmi, ki so narejene z namenom, da poslušalcu pomagajo ustvariti pravo vzdušje in razpoloženje za premišljevanje in molitev. Na kratko – pomirjujoča in meditativna glasba.

Nick Syrett je pianist in misijonar, ustanovitelj založbe Forerunner Music in sodelavec pri IHOP (International House Of Prayer). Z družino se je že veliko selil po različnih državah; na Kitajskem je ustanovil sirotišnico, nato deloval v Jeruzalemu in Kansas City-ju v okviru IHOP.

Pesmi so nastale spontano, odsevajo kontemplativnost in ‘preroškost’ molitvenih srečanj. Poleg klavirja na posnetkih slišimo še kitare, violino in čelo, piščali in razne klaviaturske zvoke.

Mike Bickle, vodja IHOP-a, je povedal, da so Syrettove zgoščenke Solitude zanj najboljše instrumentalne plošče, saj se med njegovo osebno meditacijo ob Božji besedi izkažejo kot osvežujoče in navdihujoče. Pravi, da tako zgoščenko vedno rad podari prijateljem in tudi priporoča vsem, ki iščejo glasbo za molitev in premišljevanje.

Odlomki za poslušanje:

No flash player!

It looks like you don’t have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.


Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nick Syrett – Solitude 1 (CD)”
Nick Syrett – Solitude 1 (CD)
2,90