Piškotki

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran podjetja prepihmedia.com uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da naše spletno mesto nastavi piškotke na vaši napravi.


KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.


ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?

Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.


ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne rezervacije, spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.


Piškotki, ki jih uporablja naša spletna stran:

PiškotekNamenUpravljalec
cookie_notice_acceptedHrani informacijo o tem ali ste piškotke dovolili ali ne. (1 leto)BASILEUS Tadej Vindiš s.p.
__stripe_midPreprečuje goljufije s kartičnim poslovanje preko StripeBASILEUS Tadej Vindiš s.p.
wordpress_logged_inPiškotek preverja kdaj je uporabnik prijavljen in kdo je prijavljen. (1 leto)BASILEUS Tadej Vindiš s.p.
woocommerce_cart_hashPiškotek preverja kdaj se spremeni vsebina košarice. (seja)BASILEUS Tadej Vindiš s.p.
woocommerce_items_in_cartPiškotek preverja vsebino košarice. (seja)BASILEUS Tadej Vindiš s.p.
wp_woocommerce_session_Vsebuje edinstveno kodo za vsako stranko, da ve, kje je mogoče najti podatke o vsebini košarice v bazi podatkov. (2 dni)BASILEUS Tadej Vindiš s.p.
woocommerce_recently_viewedPiškotek spremlja katere izdelke ste si nazadnje ogledali. (seja)BASILEUS Tadej Vindiš s.p.
Izdelek dodan v košarico.
0 izdelkov - 0,00