Pogoji poslovanja

PrepihMedia.com je spletna trgovina, s katero upravlja BASILEUS Tadej Vindiš s.p. (v nadaljevanju “ponudnik”)

Cene
Vse cene v spletni trgovini PrepihMedia.com so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Naročila
Podatki o oddanem naročilu so shranjeni pri PrepihMedia.com. Za uporabnika so dosegljivi v uporabniškem računu v spletni trgovini, v kolikor je naročilo oddajno preko spletne trgovine. Naročilo lahko sporočite tudi po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

Koraki nakupa
1. Izbor artiklov in oddaja naročila
Uporabnik zbere želene artikle v košarici in na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto. Kupec ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte ali telefonsko v čim krajšem času (preden je naročilo obdelano in blago odposlano). Naročilo se hrani v arhivu na strežniku ponudnika. Uporabniku je dosegljivo preko uporabniškega računa.
2. Naročilo potrjeno
Ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko.
3. Blago odposlano
Ponudnik zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom. Uporabnik bo o spremembi statusa naročila obveščen na podan kontaktni elektronski naslov.

Dobavni rok
Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v 2-3 delovnih dneh. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili in se z vami dogovorili o dobavnem roku.

Dostava
Preberite na naslednji povezavi >

Preklic naročila
Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 2 ur mora preklic naročila opraviti preko telefona. Preklic je možen, preden je naročilo obdelano in naročeno blago odposlano.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga, vračilo plačila
Kupec ima pravico, da v 14 dneh od naročila oz. od prejema blaga ponudniku na e-naslov info@prepihmedia.com sporoči, da odstopa od pogodbe oziroma naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.
Če je kupec blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini ter v originalni embalaži odposlati ponudniku/podjetju. Izdelek je potrebno vrniti v 7 delovnih dneh. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila izdelkov.
Kupcu bomo opravljena plačila vrnili takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe oz. po vračilu izdelka podjetju. Vračila vplačil izvajamo na pisno sporočeni TRR kupca.
V skladu s 5. odstavkom 43. č člena Zakona o varstvu potrošnikov kupec nima pravice do odstopa od pogodbe (nakupa), če gre za izdelek, izdelan po natančnih navodilih kupca, ki je bil prilagojen njegovim osebnim zahtevam.
Po potrebi in glede na možnosti je možna tudi menjava blaga (po dogovoru).

Varovanje podatkov in zasebnost
Preberite na naslednji povezavi >

Pravno obvestilo
Spletna trgovina PrepihMedia.com in vsi podatki, slike in grafike, ki so prikazani na teh spletnih straneh, so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Odgovornosti
Ponudnik se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja.

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci.

Podatki o upravljavcu:
BASILEUS Tadej Vindiš s.p., Podova 59a, 2327 Rače. ID za DDV: SI35433817.

Izdelek dodan v košarico.
0 izdelkov - 0,00