Varovanje osebnih podatkov

Za potrebe sestave predračuna, za potrebe poslovanja (račun in druge poslovne listine), za pošiljanje ter za potrebe komunikacije, povezane izključno z vašim povpraševanjem in/ali naročilom, potrebujemo naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov (ulica, hišna št., pošta), naslov elektronske pošte in telefonsko številko. Pravna podlaga: b in c točka 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR).
Vaši osebni podatki so v primeru naročila brez prijave k nam poslani z elektronsko pošto in shranjeni v zaklenjenem delu strani, do katerega dostopa le upravljalec spletne trgovine. V primeru naročila s prijavo, se shranjujejo tudi v v vašem uporabniškem računu, zaščitenem z geslom. Pri izvajanju storitev uporabljamo primerno programsko opremo in tehnološke ter organizacijske rešitve za zagotavljanje varnosti podatkov.

Vaših osebnih podatkov NE obdelujemo v smislu profiliranja in vam NE pošiljamo reklamnih sporočil. Pošiljatelj mora biti star 18 let ali več ter je opravilno sposoben. Za točnost in ažurnost posredovanih podatkov ste dolžni poskrbeti sami, prav tako ste tudi sami odgovorni za zaščito svojih osebnih podatkov.

Osebni podatki se v skladu z obveznostmi upravljalca po ZDDV-1 hranijo najmanj 10 let po poteku leta, na katero se nanašajo morebitni računi. Pravico imate, da zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov in popravek ali izbris svojih osebnih podatkov (v kolikor je to zakonsko dopustno za upravljalca) ali omejitev obdelave. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS, če meni, da se njegovi osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. V primeru, da se ne odločite zaupati nam svojih osebnih podatkov, so vprašljive možnosti izvedbe naročila (konkretno: dostava ni mogoča brez naslova, komunikacija ni mogoča brez vašega elektronskega naslova ali tel.št…)

Upravljalec: BASILEUS Tadej Vindiš s.p., Podova 59a, 2327 Rače.

Izdelek dodan v košarico.
0 izdelkov - 0,00