Akcija!

Kirk Franklin – The fight of my life CD

Original price was: 16,90 €.Current price is: 3,90 €.

Šifra: 69 Kategorije: , , ,

Opis

Prodaja: VP & MP

Kirk Franklin je najbolje prodajan “urban gospel” izvajalec vseh časov, in to z dobrim razlogom. Ima neverjetno sposobnost, da svojim poslušalcem, ki so tako raznoliki, kot so raznolike pri njem uporabljene glasbene zvrsti, spregovori neposredno na srce.

“The fight of my life” je njegov najnovejši album, ki obdeluje najtežjo bitko, s katero se lahko sooči vsakdo – bitko s samim sabo. Pesem za pesmijo se Kirk poglablja v notranje boje, ki jih doživljamo kot verniki in kot ljudje nasploh. »Little boy« (feat. Rance Allen) govori o kritičnem stanju mladih v današnji kruti materialistični družbi. »I like me« (feat. Da T.R.U.T.H.) je prav tako namenjena predvsem mladim, in sicer gre za nekakšno ponavljajočo se izjavo, ki jasno opogumlja mlade, da bi ljubili sami sebe, sprejeli svoje pomanjkljivosti in vse ostalo. Pesem »Help me believe« je lepa balada, ki prikazuje potrebo po prenovi vere, do katere običajno pride sredi največjih življenjskih ‘neviht’. »The last Jesus« pa nas spominja, da Jezus živi v nas in to si moramo zapomniti, saj se lahko v katerem koli trenutku zgodi, da smo za nekoga edini ‘Jezus’, ki ga lahko vidijo.

Seveda je tudi za ta album Kirk k sodelovanju povabil številna znana imena v gospel glasbi, njegova posebnost je predvsem vključevanje začetnikov.

Album »The Fight of My Life« je jasen klic vsem tistim, ki so vznemirjeni zaradi družbenih tegob, ki mučijo naš planet, in svetilnik vsem tistim, ki si resno želijo drugo pot. Kirk Franklin je to storil zopet najbolje, kot zna le on – drzno, predano in s stilom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kirk Franklin – The fight of my life CD”
Kirk Franklin – The fight of my life CD
Original price was: 16,90 €.Current price is: 3,90 €.