Svetnik – Ti si: Prvih X let (CD) + GRATIS CD!

12,00 

Šifra: 921 Kategorije: , , ,

Opis

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu Svetnikovih CDjev prejmete še 1 GRATIS tuj CD po vaši izbiri! Gratis tuj CD lahko izberete izmed naslovov na tej povezavi in ga dodate v košarico. 100% popust na najdražjega iz te kategorije bo obračunan na blagajni, če bo v košarici tudi vsaj 1 Svetnikov CD. (Samo na PrepihMedia.com.)

Izbrane avtorske pesmi vere in slavljena iz prvega desetletja ustvarjanja.

Seznam pesmi:
1. Največji
2. Ščit in meč
3. Brez besed
4. O pridi, Stvarnik, Sveti Duh
5. Vedno isti
6. Psalm 47
7. Verujem
8. Ti si ob meni
9. Ker te poznam
10. Dominikina pesem
11. Samuel

Besedna zveza “Ti si” se je pogosto pojavljala v Svetnikovih pesmih in od tod tudi naslov te zbirke. Do ponavljanja teh dveh preprostih besed ni prišlo namensko, pač pa zaradi molitvene narave pesmi. Ko vstopamo v odnos z Bogom smo pred Njim majhni in Mu damo vso slavo, čast in zahvalo, ki mu gre, ne glede na okoliščine. S slavilnimi pesmimi v svojo zavest prikličemo pravo življenjsko usmeritev, dvignemo svoj pogled od vsakdanjih težav višje k Njemu, ki je vse ustvaril, ki nas neizmerno ljubi in je nad vsem tem. Te pesmi nam pomagajo postaviti Jezusa na pravo mesto v našem življenju – v središče.

“Sprašujem se, kdo si, Ti, ki mi govoriš.”
Ti si moja moč in moja rešitev.”
Ti si moj Bog.”
Ti si ob meni, daješ novo upanje.”
Ti si zvest, za vedno boš ostal moj ščit in meč.”
“Jezus, Ti si …”

Kljub preprostosti pa imata ti dve besedi (“TI SI”) težo in vsebino tudi sami zase. Bog je namreč razodel svoje ime Mojzesu na gori Sinaj: “Jaz sem, ki sem.” (2Mz 3, 14)
Verujemo, da je naš Bog živi Bog, ki deluje z isto močjo tudi danes. Tako mu tudi danes v veri v Bivajočega, Mogočnega in Vseprisotnega lahko rečemo preprosto – Ti si.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svetnik – Ti si: Prvih X let (CD) + GRATIS CD!”
Svetnik – Ti si: Prvih X let (CD) + GRATIS CD!
12,00