Akcija!

Flame – Our World Redeemed CD

Original price was: 16,90 €.Current price is: 2,90 €.

Šifra: 114 Kategorije: , , ,

Opis

Prodaja: VP & MP

Mlad ameriški raper FLAME je dosegel prvi uspeh že z albumom Our world fallen. Ta projekt je bil prvi izmed dveh audio novel, v katerem se FLAME spoprijatelji z nevernikom in ga vodi do križa Jezusa Kristusa, ob tem pa preiskuje padlo stanje sveta. In tako se saga nadaljuje z drugo ponudbo iz te serije, ki je še bolj mamljiva kot prejšnja. Our world Redeemed preiskuje aktivno delo Boga za odrešenje v svetu, ko FLAME naslika živo sliko njegovih mnogih poiskusov, da bi temeljito učil in opogumil svojega prijatelja v vseh področjih življenja kristjana v padlem svetu – od praktične moškosti in etičnih vrednot do Bibličnih in teoloških zakladov.

Kljub temu da se še vedno bojuje s problemi greha in napačnim naukom, njegov prijatelj ohrani, kar se je naučil in ostane zvest poslanstvu. FLAME-ov prijatelj nato uči druge in pripelje mnoge h Kristusu.

Tragedija se obrne v veselje, ko FLAME-ova prezgodnja smrt postane navdih, da se zapuščina evangelija prenaša naprej in vzdržuje resnice Svetega pisma. Ko še vedno jasno apelira na svet, da je nujno, da spozna in sprejme Jezusa Kristusa kot pot, resnico in življenje, »Our world: Redeemed« okrepi potrebo po zvestobi Odrešeniku vse do smrti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Flame – Our World Redeemed CD”
Flame – Our World Redeemed CD
Original price was: 16,90 €.Current price is: 2,90 €.