Hudič nima matere (Nicky Cruz)

19,90 

Šifra: K-DRU-971 Kategorija:

Opis

V španskem jeziku obstaja star rék »Ta fant nima matere.«. Z njim so odrasli označevali otroke, ki so bili nagnjeni k slabemu in k uničevanju – otrokom, ki so se nenehno upirali avtoriteti. To frazo sem si dobro zapomnil, ker so jo odrasli velikokrat izgovarjali, ko so govorili o meni. Drugače povedano – menili so, da sem izgubljen primer. Podobno je tudi s hudičem – »nima matere«. Je brezupen primer. On je naš resnični sovražnik.

Nicky Cruz dobro pozna moč zla. Odraščal je v Portoriku, kot eden od devetnajstih otrok. Njegova starša se ukvarja s klicanjem duhov. V najstniških letih se je preselil v New York in postal vodja ene najnevarnejših tolp. Nickyjevo življenje se je spremenilo, saj je pastor David Wilkerson prišel na srečanje tolpe in jim spregovoril o Jezusu.

V knjigi nam Nicky pove, kako bo hudič storil vse, da bi dobil moč v tem svetu – toda obenem tudi jasno pokaže, da je Bog tisti, ki bo na koncu zmagal.

Ta knjiga je sporočilo – ne, je klic – Cerkvi: »Prebudite se!« Hudič je resnično bitje, ki v tem svetu aktivno deluje, in za nas je bolje, če razumemo, kaj dela, predno bo za nas prepozno.

Avtor prevoda: Marko Čižman
Leto izdaje: 2020
Število strani: 232
Vezava: mehka
Mere: 140 x 210 mm
ISBN: 978-961-04-0637-2

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hudič nima matere (Nicky Cruz)”
Hudič nima matere (Nicky Cruz)
19,90