Svetnik – Popolna ljubezen (CD) + GRATIS CD!

12,00 

Šifra: 855 Kategorije: , , ,

Opis

POSEBNA PONUDBA! Ob nakupu Svetnikovih CDjev prejmete še 1 GRATIS tuj CD po vaši izbiri! Gratis tuj CD lahko izberete izmed naslovov na tej povezavi in ga dodate v košarico. 100% popust na najdražjega iz te kategorije bo obračunan na blagajni, če bo v košarici tudi vsaj 1 Svetnikov CD. (Samo na PrepihMedia.com.)

14 let po izidu prvega albuma, ob 10. obletnici ustanovitve lastne založbe, 10 let po izidu prvega albuma s slavilno glasbo ter tik pred »polnoletnostjo« skupine Svetnik z velikim veseljem predstavljamo izid novega albuma z naslovom POPOLNA LJUBEZEN.
Več kot ura sveže sodobne krščanske glasbe: 10 avtorskih pesmi in 3 prevodi priljubljenih in nagrajenih slavilnih skladb – glasba, ki nas vodi k Bogu!

»Po letu osebnih in družinskih preizkušenj je bil projekt priprave novega albuma še poseben izziv. Hvaležen sem zanj, ampak še bolj se veselim tistih sadov, ki sledijo in ki jih morda niti ne bom videl. Zaupam, da ima Bog večje načrte s tem. Namen pesmi je, da zaživijo med ljudmi. Da nagovorijo in spodbudijo bodisi preko zvočnikov bodisi v živo. Da bi jih posvojili in bi postale tudi vaša molitev. Doma, na poti, v cerkvi… In končno, da bi to slavljenje tudi živeli, ne le peli.«
Tadej Vindiš

Ljubi Oče, tvoja ljubezen je popolna… Ničesar ne morem dodati… Tebi vse dolgujem, naj služim ti… Hočeš me celega, ne zadošča moja pesem… V tvojem imenu dvigam roke, tebe slavim, ker si rešil me. V tvojem imenu vse bom delal, dokler mi bilo bo srce… Ljubil te bom in upal, da k sebi me boš vzel, da v večnosti te bom slavil… Amen.

Seznam pesmi:
1. Velik si, Bog
2. Lev in jagnje
3. Vate verujemo
4. Čisto tvoji (Sveti Duh)
5. Ljubi Oče
6. Na goro
7. V tvojem imenu (Jezus)
8. Da ljubim te
9. Ljubezen popolna
10. Čudovito ime
11. Ozdravi me
12. Dotik usmiljenja
13. Hvala – Jezus

Odlomki za poslušanje:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svetnik – Popolna ljubezen (CD) + GRATIS CD!”
Svetnik – Popolna ljubezen (CD) + GRATIS CD!
12,00